Mandaat van de Feiten over Drugs voor hele Colombiaanse luchtmacht
Vóór het einde van 2018, zou de Colombiaanse luchtmacht weleens de eerste militaire eenheid in de wereld kunnen zijn waar elke militair onderwezen is met De Feiten over Drugs.
lees meer >>
Shelby County krijgt de Feiten over Drugs
Toen Jan Corbett met pensioen ging, vond ze haar echte passie: de jeugd behoeden voor de verwoesting ten gevolge van drugs- en alcoholmisbruik.
lees meer >>
Elk kind bereiken
Darren Tessitore is vastbesloten er voor te zorgen dat elk kind in de VS de Feiten over Drugs krijgt. Hij loopt dan ook niet maar wat aan te rommelen.
lees meer >>
De Feiten over Kratom
Sommigen beschouwen kratom net zo gevaarlijk als heroïne en meth. Maar wat is het?
lees meer >>
Een alliantie om een einde te maken aan drugsmisbruik in de Filipijnen
In een land dat door de internationale drugshandel en het binnenlandse drugsmisbruik wordt geteisterd, vormt de nationale politie samen met de Stichting voor een Drugsvrije Wereld een team om een proefproject uit te voeren met de oplossing.
lees meer >>
Drugsvrije “Cyclorun” verandert in een land de houding ten opzichte van drugs
Vijftien jaar achter elkaar hebben hardlopers en fietsers aan marathons meegedaan, die een drugsvrij leven ondersteunen en om bij te dragen aan een nationale daling in drugsgebruik.
lees meer >>
Van drugsdealer naar jeugdmentor
Tony Mendez is vastbesloten dat wat hij zelf van zijn eigen fouten leerde aan jongeren te vertellen, zodat zij een betere toekomst kunnen hebben.
lees meer >>
Ouders zijn sleutel tot succes van kinderen, zegt docent
Drugspreventieconferentie geeft ouders tools voor hun kinderen om drugs en gangs te vermijden.
lees meer >>
Hoe één vastberaden Venezolaan het drugsgebruik met 40% deed dalen
Ondanks dat hij al zo’n 4000 soldaten, 135.000 mensen uit het bedrijfsleven en meer dan 450.000 studenten in Venezuela voorlichting heeft gegeven, zegt Mario Chirinos dat hij nog maar net is begonnen.
lees meer >>
Italiaans Geen Drugs, Wel Leven-team pakt de heroïne-hoofdstad van Europa aan
Een groep bezorgde ouders neemt het initiatief om een drugsvrij Milaan te creëren. Ze roepen de hulp in van muziekliefhebbers, voetballers, gemeenteambtenaren en politie in hun strijd om een einde maken aan het drugsgebruik in hun stad.
lees meer >>
Geen Drugs, Wel Leven maakt de tijdbom onschadelijk
Een sterk team in Centraal Europa werkt aan het onschadelijk maken van wat wel “een tikkende tijdbom” van drugsgebruik wordt genoemd, voordat deze afgaat.
lees meer >>
Tunesische leiders van padvinders komen achter de waarheid
Jongerenbegeleiders krijgen de tools die ze gaan gebruiken om verslaafde jongeren te helpen.
lees meer >>
In Japan veegt de Drug-Free World Foundation de vloer aan met leugens die designer drugs als iets “onschuldigs” promoten
Synthetische marihuana wordt in Japan dappo habu genoemd – “drugs die de wet ontduiken” – en die charmante naam is misschien wel tekenend voor de geringe mate van bewustzijn onder het publiek over de schadelijke effecten ervan. Toch hielden van januari tot mei 2012 meer dan 100 bezoeken aan eerstehulp­afdelingen verband met synthetische drugs.
lees meer >>
Effectieve voorlichting op een belangrijke aanvoerlijn van drugs
De missie van de Community Alliances for Drug-Free Youth (CADFY) is om veilige en drugsvrije gemeenschappen te bevorderen. We doen dit bij wijze van steun aan de National Drug Control Strategy, die wordt geleid vanuit de Office of National Drug Control Policy van de President.
lees meer >>
Commissaris van politie prijst programma van De Feiten over Drugs
Als hoofd van politie in Babbitt, Minnesota, en ook nog eens als EHBO-er en brandweerman, heeft Chad Loewen levens gered. In zijn dubbelrol als hoofd van politie en hoofd van drugsvoorlichting voor de afdeling, zegt hij dat hij nu levens redt met het De Feiten over Drugs programma van de Foundation for a Drug-Free World.
lees meer >>