In Japan veegt de Drug-Free World Foundation de vloer aan met leugens die designer drugs als iets “onschuldigs” promoten
Synthetische marihuana wordt in Japan dappo habu genoemd – “drugs die de wet ontduiken” – en die charmante naam is misschien wel tekenend voor de geringe mate van bewustzijn onder het publiek over de schadelijke effecten ervan. Toch hielden van januari tot mei 2012 meer dan 100 bezoeken aan eerstehulp­afdelingen verband met synthetische drugs.
lees meer >>
Effectieve voorlichting op een belangrijke aanvoerlijn van drugs
De missie van de Community Alliances for Drug-Free Youth (CADFY) is om veilige en drugsvrije gemeenschappen te bevorderen. We doen dit bij wijze van steun aan de National Drug Control Strategy, die wordt geleid vanuit de Office of National Drug Control Policy van de President.
lees meer >>
Commissaris van politie prijst programma van De Feiten over Drugs
Als hoofd van politie in Babbitt, Minnesota, en ook nog eens als EHBO-er en brandweerman, heeft Chad Loewen levens gered. In zijn dubbelrol als hoofd van politie en hoofd van drugsvoorlichting voor de afdeling, zegt hij dat hij nu levens redt met het De Feiten over Drugs programma van de Foundation for a Drug-Free World.
lees meer >>