De verspreiding van het boekje De feiten over Drugs wordt wereldwijd ondersteund door wetshandhavers. Velen ervan werken samen met de Foundation for a Drug-Free World tijdens lokale evenementen, en educatie programma's.

POLITIEAGENT

Als politieagent snap je een stuk beter dan de meeste mensen in onze samenleving dat er een verband bestaat tussen drugsgebruik en misdaad. Maar hoe kun je er dan voor zorgen dat mensen, en vooral jongere mensen, überhaupt geen drugs nemen?

Daar kunnen wij hulp bij bieden.

Onze non-profit organisatie zal u precies van het juiste programma voorzien om die mensen te informeren over de nadelige gevolgen van drugs, nog voordat ze eraan beginnen. Het is geen hype, geen bangmakerij, geen zedenpreken — gewoon feitelijk informatie om te zorgen dat ze, ten aanzien van drugs, de juiste beslissing kunnen nemen.

Door onze ervaring van meer dan twintig jaar in het werken met andere politie en justitie, met drugspreventiespecialisten, met ouders en tieners, krijgen wij resultaten met onze programma's.

Door onze bekroonde Non-profit Commercials op TV en de uitgeteste resultaten van de boekjes van De Feiten over Drugs — wat de spil is van ons drugspreventiewerk — praten we rechtstreeks met de kinderen over drugs, zodat ze voor zichzelf kunnen beslissen om die dingen met rust te laten.

En dit hadden andere politieagenten te zeggen over het programma:

"Het voorlichtingspakket: De Feiten over Drugs was geweldig De boekje zijn uitgedeeld op alle vijftig scholen in het gebied. De DVD is vertoond aan alle klassen van het voortgezet en middelbaar onderwijs en zijn zeer goed ontvangen. De leraren vonden het schitterend hoe de DVD allerlei conversaties losmaakte. Ik kan me niet herinneren dat we ooit een presentatie hebben gehad waardoor de leerlingen zo zeer werden geboeid. Volgens mij weten ze het nu wel en is het ook diep tot ze doorgedrongen. Als u me nog een DVD kunt sturen, geef ik die aan mijn collega in het noorden van de stad zodat ze die daar kan verspreiden. Het is heel erg informatief en indrukwekkend."
BL, Hoofdsheriff, Canada

"De video's waren een waardevolle aanvulling op de lessen over drugs. De leerlingen begrijpen nu waarom drugs het leven kan verwoesten van mensen met een soortgelijke achtergrond als zij. Ik heb gemerkt dat de verhalen van degenen die in de video's naar voren weren gehaald geloofwaardiger waren dan wanneer ik hun over iemand vertel wiens leven is geruïneerd door drugsgebruik of als ik ze ga vertellen hoe ziek ze wel kunnen worden van het gebruiken van drugs. Nadat de eerste klas de video's had gebruikt, vroeg ik de leerlingen of ze liever een lezing hadden of de video's ... ze vonden het geweldig om te horen dat ze tijdens de lezingen over drugs soortgelijke video's zouden zien.
CF, Deputy Sheriff, New Jersey

Dit kun je doen:

  1. Bestel een GRATIS Informatiepakket van De Feiten over Drugs

  2. Bekijk de DVD – Het Creëren van een Drugsvrije Wereld.

  3. Lees onze drugsinformatieboekjes.

  4. Zorg dat het programma wordt geïntroduceerd op scholen en op plaatsen in je gemeente waar men aan drugspreventie werkt. Dat doe je door de stappen te volgen die in het activiteitenhandboek staan die ook de bundel zit.

  5. Red levens.

Vraag NU een GRATIS informatiepakket aan van De Feiten over Drugs>>