Jongeren in de stad van de Jeugd Olympische Winterspelen bereiken
Vrijwilligers van de Foundation for a Drug-Free World Lausanne, Zwitserland, bereiken kinderen met echte getuigenissen.
lees meer >>
De Foundation for a Drug-Free World spoort regeringen aan zich uit te spreken over drugsvoorlichting

Om de Internationale Dag tegen het Misbruik van en Illegale Handel in Drugs, op 26 juni, te vieren, hield de Foundation for a Drug-Free World een internationale online conferentie getiteld ‘The Truth About Drugs—Preventive. Informative. Factual. Supporting Youth in Making Healthy Choices.’

lees meer >>
Iso – een nieuwe drug die 20 keer dodelijker is dan fentanyl
Wat is iso en waarom is het zo gevaarlijk?
lees meer >>
Welke 10 dingen moeten jongeren weten over methgebruik en methverslaving?
Omdat Tsjechië het centrum is van de productie van methamfetamine voor Europa, brengen Drugsvrije Wereld-vrijwilligers de drugspreventie­campagne van de Feiten over Drugs naar plaatselijke scholen.
lees meer >>
De Feiten over Drugs voor de Italiaanse jongere generatie
De Foundation for a Drug-Free World Italië verstrekt de echte gegevens over de schadelijke effecten van drugs aan leerlingen in Como en omstreken.
lees meer >>
Foundation for a Drug-Free World lanceert enorme drugspreventie­campagne tijdens Super Bowl LVI

Met een sterke stijging in het aantal sterfgevallen door een overdosis in Los Angeles County tijdens de pandemie, werden vrijwilligers van de Foundation for a Drug-Free World gemobiliseerd om tijdens Super Bowl LVI drugsvoorlichtings- en drugspreventie-activiteiten op te zetten.

lees meer >>
Flashmob is startsein voor initiatief om druggebruik in LA aan te pakken

Op de avond voor de Super Bowl LVI in Los Angeles is een flashmob op Hollywood/Highland het startsein voor een enorme drugspreventie­campagne om het bewustzijn van drugsgebruik te verhogen.

lees meer >>
Foundation For a Drug-Free World viert 15‑jarig jubileum: 2006 – 2021
De Foundation for a Drug-Free World viert dit jaar haar 15‑jarige jubileum: 15 jaar van samenwerking met ouders, onderwijzers en vooraanstaande mensen om jongeren te helpen de tragedie van drugsgebruik en verslaving te vermijden.
lees meer >>
Een drugsvrij-flashmob om kinderen tegen drugs te beschermen
DFW Oekraïne werkt samen met plaatselijke ngo’s, de politie en de overheid om een drugsvrij-festival en flashmob te organiseren.
lees meer >>
Criminaliteit aanpakken met drugsvoorlichting
Tijdens de jaarlijkse National Night Out-evenementen van de politie sluiten Drugsvrije Wereld-afdelingen in de VS zich bij hen en hun strijd tegen criminaliteit aan.
lees meer >>
Jeugd voorlichten en motiveren om drugsvrij te leven
Darren Tessitore verloor nog voor hij vijftien was zeven vrienden aan drugs. Om te zorgen dat jongeren in Amerika niet in dezelfde val lopen, ging hij met rijinstructeurs samenwerken om kinderen te bereiken voordat drugs dat doen.
lees meer >>
Sardinië bereiken met een drugsvrij-boodschap via sport
Om te helpen het drugsgebruik op het eiland een halt toe te roepen, houdt Drugsvrije Wereld Sardinië een jaarlijks drugsvrij-voetbaltoernooi. Dit is het zesde jaar in Cagliari.
lees meer >>
Drugsvrije Wereld-actie ondersteunt Atlanta tijdens Super Bowl 53
Terwijl Atlanta, Georgia, worstelt met een methamfetamine- en opiatenepidemie, geeft Drugsvrije Wereld (Drug-Free World, DFW) een ruggensteun door een half miljoen bezoekers van Super Bowl 53 te bereiken.
lees meer >>
Molly – Een onschuldig klinkende drug – heeft rampzalige en dodelijke bijwerkingen
Molly, een variëteit van de drug MDMA, die ook soms xtc wordt genoemd, helpt je zodat je de hele nacht kunt feesten, maar hij kan ook gewoon je dood tot gevolg hebben.
lees meer >>
Zuid-Afrika’s politie pakt misdaad bij de wortel aan
Opleiding geeft de Zuid-Afrikaanse Politie Dienst een manier om drugs en misdaad in het land te verminderen door jongeren te bereiken voordat drugs dat doen.
lees meer >>
De zomer veilig maken voor kinderen in Portland
DFW ondersteunt de pogingen van het North Precinct-politiebureau om het Holladay Park veilig te maken.
lees meer >>
El Salvador op weg naar een drugsvrij land
Na 34 jaar in het leger van El Salvador, zocht kolonel Hugo Angulo naar een nieuwe strategie in de strijd tegen drugs. Hij keert nu het tij met Drugsvrije Wereld.
lees meer >>
Drugsvrije Bogotá Dag lanceert tweede jaar om één miljoen Colombiaanse burgers te bereiken
Drugsvrije Wereld Colombia gaat in 2019 door met haar campagne om de Feiten over Drugs in heel het land te verspreiden, met het uiteindelijke doel een drugsvrij land.
lees meer >>
Ouder-Leraar Vereniging helpt zijn missie te bereiken
De Ouder-Leraar Vereniging werkt eraan om kinderen een betere toekomst te geven en Drugsvrije Wereld geeft ze een steuntje in de rug.
lees meer >>
De ware feiten over DMT
De effecten van ’s werelds krachtigste psychedelische drug – dimethyltryptamine – DMT.
lees meer >>