Een Juni om nooit te vergeten – Drugsvrije Wereld New York laat ons zien hoe het moet
De Drugsvrije Wereld afdeling in New York neemt de maand juni stormenderhand met evenementen in de stad, van de Puerto Rico Day Parade, tot de Verenigde Naties, tot een Heroes Awards Gala en meer.
lees meer >>
Zeg nee tegen drugs 10-daagse
DFW België haalt afdelingen uit 24 landen bij elkaar tijdens de Internationale Dag tegen het Misbruik van en Illegale Handel in Drugs.
lees meer >>
Canada Day Parade stuurt de feiten uit
Drugsvrije Wereld Canada sluit zich aan bij de Canada Day Parade om jongeren te vertellen over de feiten over drugs.
lees meer >>
Cyprus, het eiland van liefde, vrijwaren van drugs
Een musicus en een nationaal parlementslid bundelen de krachten om het groeiende drugsgebruik een halt toe te roepen, daar waar jaarlijks meer dan 2 miljoen toeristen niet alleen opbrengsten geven, maar ook drugs naar Cyprus brengen.
lees meer >>
Leraren van de staat Mexico gewapend met tools om de feiten over drugs te onderwijzen
3000 leraren in de staat Mexico leren het Feiten over Drugs leerplan. Daarna passen ze het direct toe om hun leerlingen de tools te geven om drugsvrij te blijven.
lees meer >>
Help de jeugd op het rechte pad
Michael DeLeon en zijn Steered Straight team reizen door Amerika om jongeren de feiten over drugs te vertellen en ze een betere toekomst te geven.
lees meer >>
De feiten over dampen
Dampen is een populair alternatief voor roken, maar dat maakt het niet minder gevaarlijk.
lees meer >>
De Feiten over Drugs naar Baja California brengen
De liefde voor een vakantieoord van haar jeugd leidt tot een samenwerkingsverband met de overheid om De Feiten over Drugs seminars te geven in alle middelbare scholen van Baja California Sur.
lees meer >>
Drugsvrije Wereld Clermont-Ferrand bereikt iedere hoek van hun stad
De afdeling van Drugsvrije Wereld in Clermont-Ferrand is een toegewijd team van vrijwilligers die regelmatig de straat op gaan om burgers te voorzien van de feiten over drugs.
lees meer >>
De feiten openbaar maken bij de Gemenebest Spelen
De Australische Gold Coast treedt op als gastheer van de Britse Gemenebest Spelen. Het Drugsvrije Wereld team is aanwezig om het drugsvrij te maken.
lees meer >>
Guinea krijgt hoop door drugsvrije wereld
Sylla Faouly wilde Guinea de feiten geven en met Drugsvrije Wereld vond hij de tools.
lees meer >>
Een beweging die in het leven is geroepen om de drugsepidemie in Brazilië uit de wereld te helpen
Een leger Braziliaanse Geen Drugs, Wel Leven-vrijwilligers komt een land te hulp dat worstelt met een crack-crisis en geeft een goed voorbeeld wat er met de juiste tools kan worden bereikt.
lees meer >>
Pure passie motiveert Nigeriaans anti-drugs voorstander om jongeren met de feiten te bereiken
Als afgestudeerd elektronisch ingenieur en niet-gouvernementeel organisatie-consulent, was Daniel Chukwudyke al zeker van zijn eigen succes. Hij is blij, nu hij zijn leven eraan gewijd heeft om anderen te helpen.
lees meer >>
Het “hoe je dat doet” van een schoolagent
Schoolagent Joe Comegna vindt het heerlijk dat hij kinderen kan geven wat ze in de toekomst nodig hebben. Hij is ook hopman bij de Amerikaanse Verkenners en hij coacht het lacrosse balspel.
lees meer >>
De feiten over fentanyl
Waardoor is het synthetische neefje van heroïne, fentanyl, een van de dodelijkste drugs ter wereld?
lees meer >>
Mandaat van de Feiten over Drugs voor hele Colombiaanse luchtmacht
Vóór het einde van 2018, zou de Colombiaanse luchtmacht weleens de eerste militaire eenheid in de wereld kunnen zijn waar elke militair onderwezen is met De Feiten over Drugs.
lees meer >>
Shelby County krijgt de Feiten over Drugs
Toen Jan Corbett met pensioen ging, vond ze haar echte passie: de jeugd behoeden voor de verwoesting ten gevolge van drugs- en alcoholmisbruik.
lees meer >>
Elk kind bereiken
Darren Tessitore is vastbesloten er voor te zorgen dat elk kind in de VS de Feiten over Drugs krijgt. Hij loopt dan ook niet maar wat aan te rommelen.
lees meer >>
De Feiten over Kratom
Sommigen beschouwen kratom net zo gevaarlijk als heroïne en meth. Maar wat is het?
lees meer >>
Een alliantie om een einde te maken aan drugsmisbruik in de Filipijnen
In een land dat door de internationale drugshandel en het binnenlandse drugsmisbruik wordt geteisterd, vormt de nationale politie samen met de Stichting voor een Drugsvrije Wereld een team om een proefproject uit te voeren met de oplossing.
lees meer >>