Het Feiten over Drugs Voorlichtingspakket is gratis verkrijgbaar voor leraren, leiders van jeugdgroepen, schoolhoofden, mentors, beroepskeuzeadviseurs, politie en justitie—iedereen in een positie om de jeugd voor te lichten over drugsmisbruik.
Voor het bestellen van uw GRATIS informatiepakket:

HET FEITEN OVER DRUGS VOORLICHTINGSPAKKET – DETAILS

Het Feiten over Drugs Voorlichtingspakket is gratis verkrijgbaar voor leraren,
leiders van jeugdgroepen, schoolhoofden, mentors, beroepskeuzeadviseurs,
politie en justitie—iedereen in een positie om de jeugd voor te lichten over
drugsmisbruik.

Bestel nu >>

De Feiten over Drugs Onderwijzers gids
Documentaire De feiten over drugs
De Feiten over Drugs Serie
Elf posters (een voor elke populaire drug)Het pakket bevat:

Het Feiten over Drugs Voorlichtingspakket bevat complete lesplannen en instructies voor het onderwijzen van de feiten over elf verschillende drugs.Deze lesplannen moedigen je studenten en jezelf aan om echt deel te nemen en de feiten over drugs te weten te komen.

De Feiten over Drugs documentaire is een documentaire die er geen doekjes om windt, die het vertelt zoals het is en die elk van de meest gebruikte middelen behandelt. Het wordt zonder franje verteld – het kenmerk van dit programma – en bevat de meeslepende beschrijvingen van voormalige gebruikers die zelf de hel van verslaving hebben overleefd.

Ook bevat de DVD non-profit commercials die verschillende prijzen hebben gewonnen en die zich allemaal richten op hoe recreatief drugsgebruik tot een aanhoudende drugshel kan leiden.

Klik hier om de DVD online>> te bekijken

Vierentwintig sets van de dertien boekjes vol met feiten in de serie De Feiten over Drugs—simpele, maar krachtige informatie over drugs. De eerste in die serie is De Feiten over Drugs, dat beschrijft hoe drugs werken en wat hun geestelijke en fysieke effecten zijn. Elk van de andere twaalf boekjes in de serie richt zich op elk van de meest algemeen gebruikte drugs, waarin de mythes worden ontzenuwd door de feiten te geven over de korte en lange termijngevolgen van de drug.

Klik hier om de boekjes online>> te bekijken

Er zijn elf posters, één voor elke populaire drug om in de lessen te gebruiken. Ze zijn er om in het klaslokaal of in openbare ruimtes in een school opgehangen te worden om de boodschappen van de lessen te versterken en de feiten over drugs kenbaar te maken.

Er wordt veel over drugs gesproken op straat, op school, op het Internet en op TV. Sommige dingen zijn waar, andere niet. Veel van wat jouw studenten horen over drugs komt eigenlijk van degene die de drugs verkopen. Voormalige drugshandelaren hebben toegegeven dat ze alles zouden zeggen om ervoor te zorgen dat anderen drugs kopen. Laat ze onze jeugd en jongeren niet voor de gek houden—bestel nu je gratis Feiten over Drugs Voorlichtingspakket.

Als je geen pedagoog bent, klik dan hier om ons gratis Feiten over Drugs Voorlichtingspakket te bestellen.
Als je het pakket al hebt, klik dan hier om het gratis exemplaar aan te vragen van de documentaire op DVD De Feiten over Drugs: Echte Mensen, Echte Verhalen.


Als je een pedagoog bent,klik dan hier om het Feiten over Drugs Voorlichtingspakket te bestellen.