GRATIS DOCUMENTAIRE DE FEITEN OVER DRUGS

Stap 1 / 3

Stap 2 / 3

Jouw informatie:

  • Selecteer aanhef s.v.p. uit het bovenstaande

Stap 3 / 3

Jouw contactgegevens:

Om uw aanvraag te kunnen verwerken stemt u in met het feit dat uw gegevens wellicht worden doorgestuurd naar de entiteit, non-profit organisatie en/of dienstverleners die de door u gevraagde informatie en/of materialen verwerken. U kunt later altijd zonder bijkomende kosten bezwaar maken op het verdere gebruik van uw contactinformatie door het sturen van een email naar unsubscribe@drugfreeworld.org. Zie voor verdere details onze Privacy opmerking en Gebruikersrechtovereenkomst.

DANK JE!

Wij hebben je aanvraag in goede orde ontvangen.

Houd rekening met een levertijd van twee tot vier weken.

Je privacy is erg belangrijk voor ons. We zullen je informatie alleen gebruiken om je aanvraag te verwerken en op te volgen.

De Feiten over Drugs documentaire is een documentaire die er geen doekjes om windt, die het vertelt zoals het is en die elk van de meest gebruikte middelen behandelt. Het wordt zonder franje verteld – het kenmerk van dit programma – en bevat de meeslepende beschrijvingen van voormalige gebruikers die zelf de hel van verslaving hebben overleefd.

Ook bevat de DVD non-profit commercials die verschillende prijzen hebben gewonnen en die zich allemaal richten op hoe recreatief drugsgebruik tot een aanhoudende drugshel kan leiden.