GRATIS DE FEITEN OVER SYNTHETISCHE DRUGS BOEKJE

Stap 1 / 3

Stap 2 / 3

Jouw informatie:

  • Selecteer aanhef s.v.p. uit het bovenstaande

Stap 3 / 3

Jouw contactgegevens:

Om uw aanvraag te kunnen verwerken stemt u in met het feit dat uw gegevens wellicht worden doorgestuurd naar de entiteit, non-profit organisatie en/of dienstverleners die de door u gevraagde informatie en/of materialen verwerken. U kunt later altijd zonder bijkomende kosten bezwaar maken op het verdere gebruik van uw contactinformatie door het sturen van een email naar unsubscribe@drugfreeworld.org. Zie voor verdere details onze Privacy opmerking en Gebruikersrechtovereenkomst.

DANK JE!

Wij hebben je aanvraag in goede orde ontvangen.

Houd rekening met een levertijd van twee tot vier weken.

Je privacy is erg belangrijk voor ons. We zullen je informatie alleen gebruiken om je aanvraag te verwerken en op te volgen.

Synthetische drugs zijn gemaakt met door de mens gemaakte chemicaliën in plaats van natuurlijke ingrediënten.

Je kunt diverse synthetische drugs op de markt vinden, waaronder XTC, LSD en methamfetamine. Een beschrijving hierover kun je vinden in de andere boekjes van de serie De Feiten over Drugs. Dit boekje geeft je de feiten over “synthetische marihuana” (Spice of K2), “synthetische stimulerende middelen” (“Bath Salts”) en drugs die bekendstaan als “N-BOMe.” Deze synthetische drugs staan bekend als “designer drugs”. Ken de feiten.

Vraag om jouw GRATIS exemplaar van het boekje De Feiten over Synthetische Drugs.