GRATIS HET BOEKJE: DE FEITEN OVER HET GEBRUIK VAN RITALIN

Stap 1 / 3

Stap 2 / 3

Jouw informatie:

  • Selecteer aanhef s.v.p. uit het bovenstaande

Stap 3 / 3

Jouw contactgegevens:

Om uw aanvraag te kunnen verwerken stemt u in met het feit dat uw gegevens wellicht worden doorgestuurd naar de entiteit, non-profit organisatie en/of dienstverleners die de door u gevraagde informatie en/of materialen verwerken. U kunt later altijd zonder bijkomende kosten bezwaar maken op het verdere gebruik van uw contactinformatie door het sturen van een email naar unsubscribe@drugfreeworld.org. Zie voor verdere details onze Privacy opmerking en Gebruikersrechtovereenkomst.

DANK JE!

Wij hebben je aanvraag in goede orde ontvangen.

Houd rekening met een levertijd van twee tot vier weken.

Je privacy is erg belangrijk voor ons. We zullen je informatie alleen gebruiken om je aanvraag te verwerken en op te volgen.

Ritalin is de algemene naam voor methylfenidaat. Het wordt door tieners gebruikt voor de stimulerende werking ervan. Zelfs wanneer Ritalin als legale drug (medicijn) op recept wordt gebruikt, kan het ernstige bijwerkingen hebben, waaronder nervositeit, slapeloosheid, anorexia (eetstoornis), onregelmatige polsslag, hartproblemen en gewichtsverlies. Volgens de fabrikant is het een drug waar je afhankelijk van wordt.

Populaire namen voor Ritalin zijn onder andere: Dieet Coke, Kiddie Cocaïne, Vitamine R, R-ball, Rids, Skittles en Smarties.

Kom te weten hoe het komt dat Ritalin allesbehalve tot "concentratie” leidt en wat de ernstige consequenties hiervan zijn. Krijgt de feiten.

Vraag om jouw GRATIS boekje De Feiten over het Gebruik van Ritalin