GRATIS HET FEITEN OVER MISBRUIK VAN VOORGESCHREVEN MEDICIJNEN BOEKJE

Stap 1 / 3

Stap 2 / 3

Jouw informatie:

  • Selecteer aanhef s.v.p. uit het bovenstaande

Stap 3 / 3

Jouw contactgegevens:

Om uw aanvraag te kunnen verwerken stemt u in met het feit dat uw gegevens wellicht worden doorgestuurd naar de entiteit, non-profit organisatie en/of dienstverleners die de door u gevraagde informatie en/of materialen verwerken. U kunt later altijd zonder bijkomende kosten bezwaar maken op het verdere gebruik van uw contactinformatie door het sturen van een email naar unsubscribe@drugfreeworld.org. Zie voor verdere details onze Privacy opmerking en Gebruikersrechtovereenkomst.

DANK JE!

Wij hebben je aanvraag in goede orde ontvangen.

Houd rekening met een levertijd van twee tot vier weken.

Je privacy is erg belangrijk voor ons. We zullen je informatie alleen gebruiken om je aanvraag te verwerken en op te volgen.

Er kleven grote gezondheidsrisico’s aan het misbruiken van voorgeschreven medicijnen, niet alleen verslaving, maar ook problemen zoals een langzamere hartslag, vermoeidheid, gebrabbel en neerslachtigheid. Misbruik van voorgeschreven medicijnen kan zelfs gevaarlijker zijn dan het gebruik van illegale drugs. Sommige medicijnen zijn zo krachtig dat er een grote kans op een overdosis ontstaat. Dit geldt in het bijzonder voor pijnstillers en kalmerende middelen, waar sterfgevallen als gevolg van een overdosis in vijf jaar verdubbelde. Voorgeschreven medicijnen en pijnstillers staan erom bekend dat ze mede hebben gezorgd voor de dood van Marilyn Monroe, Heath Ledger, Anna Nicole Smith, Elvis Presley, Chris Penn, Michael Jackson en anderen.

Merknamen zijn onder meer Xanax, Valium, Amytal, Seconal, Diprivan, Propofol, Rohypnol, Demerol, Zoloft en OxyContin. Populaire straatnamen zijn onder meer candy, downers, sleeping pills, tranks, barbs, reds, phennies, yellows, Oxy 80, pain killer, Oxycat en demmies.

Kom erachter wat je nog nooit hebt gehoord over deze “legale” medicijnen.Krijg de feiten. 

Bestel je GRATIS exemplaar van het boekje, De Feiten over het Misbruik van Voorgeschreven Medicijnen.