GRATIS HET FEITEN OVER PIJNSTILLERS BOEKJE

Stap 1 / 3

Stap 2 / 3

Jouw informatie:

  • Selecteer aanhef s.v.p. uit het bovenstaande

Stap 3 / 3

Jouw contactgegevens:

Om uw aanvraag te kunnen verwerken stemt u in met het feit dat uw gegevens wellicht worden doorgestuurd naar de entiteit, non-profit organisatie en/of dienstverleners die de door u gevraagde informatie en/of materialen verwerken. U kunt later altijd zonder bijkomende kosten bezwaar maken op het verdere gebruik van uw contactinformatie door het sturen van een email naar unsubscribe@drugfreeworld.org. Zie voor verdere details onze Privacy opmerking en Gebruikersrechtovereenkomst.

DANK JE!

Wij hebben je aanvraag in goede orde ontvangen.

Houd rekening met een levertijd van twee tot vier weken.

Je privacy is erg belangrijk voor ons. We zullen je informatie alleen gebruiken om je aanvraag te verwerken en op te volgen.

Voorgeschreven pijnstillers zijn krachtige medicijnen die inwerken op het zenuwstelsel dat zenuwsignalen doorgeeft die we ervaren als pijn. Naast het feit dat ze de pijn blokkeren, maken ze iemand ook “high”. De meest gebruikte pijnstillers zijn onder meer oxycodone, meperidine en propoxyfene, welke merknamen hebben zoals Vicodin, Percodan, OxyContin, Percocet en Hycodan.

Populaire straatnamen voor pijnstillers zijn onder meer hillbilly heroin, percs, perks, pinks, footballs, juice, dillies en Oxy 80s.

Maar al te vaak komen gebruikers te laat achter de gevaren van pijnstillerverslaving.Krijg de feiten.

Bestel je GRATIS exemplaar van het boekje, De Feiten over Pijnstillers.