GRATIS HET BOEKJE: DE FEITEN OVER MARIHUANA

Stap 1 / 3

Stap 2 / 3

Jouw informatie:

  • Selecteer aanhef s.v.p. uit het bovenstaande

Stap 3 / 3

Jouw contactgegevens:

Om uw aanvraag te kunnen verwerken stemt u in met het feit dat uw gegevens wellicht worden doorgestuurd naar de entiteit, non-profit organisatie en/of dienstverleners die de door u gevraagde informatie en/of materialen verwerken. U kunt later altijd zonder bijkomende kosten bezwaar maken op het verdere gebruik van uw contactinformatie door het sturen van een email naar unsubscribe@drugfreeworld.org. Zie voor verdere details onze Privacy opmerking en Gebruikersrechtovereenkomst.

DANK JE!

Wij hebben je aanvraag in goede orde ontvangen.

Houd rekening met een levertijd van twee tot vier weken.

Je privacy is erg belangrijk voor ons. We zullen je informatie alleen gebruiken om je aanvraag te verwerken en op te volgen.

Marihuana is het woord voor de gedroogde bloemtoppen van de Indiase hennepplant. Het wordt ook wel "wiet” genoemd. Op straat heeft het vele andere namen, zoals Jointje, Blowtje, sigaartje, Sigaar, Wiet, Wietje, Stickie, Grass, Afghaan, Nederwiet, Libanees, pot, Marroc, Roach, Texas tea en Skunk.

Hasj (hasjiesj) wordt gemaakt uit het ingedikte sap van gedroogde bloemen van de hennepplant, die gezeefd en geperst worden. Het wordt ook chocolade, hash of shit genoemd en is gemiddeld zes keer sterker dan marihuana.

Met "Cannabis” worden alle verschillende drugs beschreven die afkomstig zijn van de Indiase hennepplant, waaronder ook marihuana en hasjiesj. Hoe het ook genoemd wordt, dit is een hallucinogene drug — een substantie die het verstand een verwrongen beeld laat krijgen van de wereld waar je in leeft.

Kom te weten wat de marihuana verkopers voor geen goud willen dat jij het ontdekt. Krijgt de feiten.

Vraag om jouw GRATIS exemplaar van het boekje De Feiten over Marihuana.