GRATIS HET BOEKJE: DE FEITEN OVER HEROÏNE

Stap 1 / 3

Stap 2 / 3

Jouw informatie:

  • Selecteer aanhef s.v.p. uit het bovenstaande

Stap 3 / 3

Jouw contactgegevens:

Om uw aanvraag te kunnen verwerken stemt u in met het feit dat uw gegevens wellicht worden doorgestuurd naar de entiteit, non-profit organisatie en/of dienstverleners die de door u gevraagde informatie en/of materialen verwerken. U kunt later altijd zonder bijkomende kosten bezwaar maken op het verdere gebruik van uw contactinformatie door het sturen van een email naar unsubscribe@drugfreeworld.org. Zie voor verdere details onze Privacy opmerking en Gebruikersrechtovereenkomst.

DANK JE!

Wij hebben je aanvraag in goede orde ontvangen.

Houd rekening met een levertijd van twee tot vier weken.

Je privacy is erg belangrijk voor ons. We zullen je informatie alleen gebruiken om je aanvraag te verwerken en op te volgen.

Heroïne is een drug die zeer verslavend is. Overal in de wereld wordt heroïne gebruikt door miljoenen verslaafden, die niet in staat zijn om de vreselijke drang te overwinnen. Ze gaan elke dag door met gebruiken omdat ze de verschrikkingen van het afkicken niet onder ogen kunnen zien.

Heroïne wordt (net als opium en morfine) van de hars van de papaverplant gemaakt. Eerst wordt de melkachtige, opium uit de bal van de papaverbloem gehaald. Deze opium wordt gezuiverd om morfine te maken en dan wordt het verder tot verschillende vormen van heroïne geraffineerd.

Populaire namen voor heroïne zijn bijvoorbeeld: Bruin, Dope, Junk, Skag, Horse, Smack, Thunder, Hell Dust, Nose Drops.

Kom te weten waarom het sterftecijfer bij heroïnegebruikers twintig keer zo hoog is als de bij de rest van de bevolking.Krijgt de feiten. 

Vraag om jouw GRATIS exemplaar van het boekje De Feiten over Heroïne.