GRATIS HET FEITEN OVER XTC BOEKJE

Stap 1 / 3

Stap 2 / 3

Jouw informatie:

  • Selecteer aanhef s.v.p. uit het bovenstaande

Stap 3 / 3

Jouw contactgegevens:

Om uw aanvraag te kunnen verwerken stemt u in met het feit dat uw gegevens wellicht worden doorgestuurd naar de entiteit, non-profit organisatie en/of dienstverleners die de door u gevraagde informatie en/of materialen verwerken. U kunt later altijd zonder bijkomende kosten bezwaar maken op het verdere gebruik van uw contactinformatie door het sturen van een email naar unsubscribe@drugfreeworld.org. Zie voor verdere details onze Privacy opmerking en Gebruikersrechtovereenkomst.

DANK JE!

Wij hebben je aanvraag in goede orde ontvangen.

Houd rekening met een levertijd van twee tot vier weken.

Je privacy is erg belangrijk voor ons. We zullen je informatie alleen gebruiken om je aanvraag te verwerken en op te volgen.

XTC is buitengewoon gevaarlijk. De schade die deze “designerdrug” aanricht, is zo omvangrijk dat eerstehulpbezoeken meer dan 1200%omhoog geschoten zijn nadat het de populairste drug werd die op houseparty’s en in discotheken werd gebruikt. Als je het mixt met alcohol, kan XTC dodelijk zijn.

Populaire namen zijn onder meer Cadillac, Adam, California sunrise, clarity, E, elephants, Eve, hug drug, love pill, lover’s speed, X, snowball, XE en XTC.

Kom erachter waarom XTC een korte trip van de dansvloer naar de eerste hulp kan zijn. Krijg de feiten.

Bestel je GRATIS exemplaar van het boekje, De Feiten over XTC.