GRATIS HET FEITEN OVER CRYSTAL METH EN METHAMFETAMINE BOEKJE

Stap 1 / 3

Stap 2 / 3

Jouw informatie:

  • Selecteer aanhef s.v.p. uit het bovenstaande

Stap 3 / 3

Jouw contactgegevens:

Om uw aanvraag te kunnen verwerken stemt u in met het feit dat uw gegevens wellicht worden doorgestuurd naar de entiteit, non-profit organisatie en/of dienstverleners die de door u gevraagde informatie en/of materialen verwerken. U kunt later altijd zonder bijkomende kosten bezwaar maken op het verdere gebruik van uw contactinformatie door het sturen van een email naar unsubscribe@drugfreeworld.org. Zie voor verdere details onze Privacy opmerking en Gebruikersrechtovereenkomst.

DANK JE!

Wij hebben je aanvraag in goede orde ontvangen.

Houd rekening met een levertijd van twee tot vier weken.

Je privacy is erg belangrijk voor ons. We zullen je informatie alleen gebruiken om je aanvraag te verwerken en op te volgen.

Crystal meth is de afkorting van crystal methamfetamine. Het is een bepaalde vorm van de drug methamfetamine, een witte, kristalachtige drug die mensen tot zich nemen door te snuiven, te roken of te spuiten. Gebruikers krijgen een sterk verlangen om het te blijven gebruiken omdat het een vals gevoel van geluk en welzijn teweegbrengt—een roes van zelfvertrouwen, hyperactiviteit en energie. De eerste ervaring zou nog wel wat plezier met zich mee kunnen brengen, maar al vanaf dat eerste moment begint de methamfetamine het leven van mensen te verwoesten.

Populaire straatnamen zijn onder meer beannies, brown, chalk, crank, batu, blade, cristy, crystal, hot ice, ice, quartz, shabu, stove top, Tina en ventana.

Kom erachter welke verwoesting methamfetamine kan veroorzaken op het lichaam en de geest—vrijwel onmiddellijk.Krijg de feiten. 

Bestel je GRATIS exemplaar van het boekje, De Feiten over Crystal Meth.