GRATIS HET FEITEN OVER CRACK COCAÏNE BOEKJE

Stap 1 / 3

Stap 2 / 3

Jouw informatie:

  • Selecteer aanhef s.v.p. uit het bovenstaande

Stap 3 / 3

Jouw contactgegevens:

Om uw aanvraag te kunnen verwerken stemt u in met het feit dat uw gegevens wellicht worden doorgestuurd naar de entiteit, non-profit organisatie en/of dienstverleners die de door u gevraagde informatie en/of materialen verwerken. U kunt later altijd zonder bijkomende kosten bezwaar maken op het verdere gebruik van uw contactinformatie door het sturen van een email naar unsubscribe@drugfreeworld.org. Zie voor verdere details onze Privacy opmerking en Gebruikersrechtovereenkomst.

DANK JE!

Wij hebben je aanvraag in goede orde ontvangen.

Houd rekening met een levertijd van twee tot vier weken.

Je privacy is erg belangrijk voor ons. We zullen je informatie alleen gebruiken om je aanvraag te verwerken en op te volgen.

Crack cocaïne is de gekristalliseerde vorm van cocaïne. Het wordt tot brokken of kristallen bewerkt die in kleur variëren van geel tot lichtroze of wit.

Crack wordt verhit en gerookt. Het wordt zo genoemd omdat het een krakend of knapperend geluid maakt bij het verhitten ervan. Crack is de krachtigste vorm van cocaïne en is ook de meest riskante. Populair straatnamen zijn onder meer apple jacks, crack, devil drug, electric kool-aid, fat bags, hard rock, ice cube, kryptonite, rock star, Roxanne, sugar block en tornado.

Kom erachter hoe snel crack cocaïne iemand verslaafd kan maken. Krijg de feiten.

Bestel je GRATIS exemplaar van het boekje, De Feiten over Crack Cocaïne.