GRATIS HET BOEKJE: DE FEITEN OVER COCAÏNE

Stap 1 / 3

Stap 2 / 3

Jouw informatie:

  • Selecteer aanhef s.v.p. uit het bovenstaande

Stap 3 / 3

Jouw contactgegevens:

Om uw aanvraag te kunnen verwerken stemt u in met het feit dat uw gegevens wellicht worden doorgestuurd naar de entiteit, non-profit organisatie en/of dienstverleners die de door u gevraagde informatie en/of materialen verwerken. U kunt later altijd zonder bijkomende kosten bezwaar maken op het verdere gebruik van uw contactinformatie door het sturen van een email naar unsubscribe@drugfreeworld.org. Zie voor verdere details onze Privacy opmerking en Gebruikersrechtovereenkomst.

DANK JE!

Wij hebben je aanvraag in goede orde ontvangen.

Houd rekening met een levertijd van twee tot vier weken.

Je privacy is erg belangrijk voor ons. We zullen je informatie alleen gebruiken om je aanvraag te verwerken en op te volgen.

Afkomstig van cocabladeren, was cocaïne in principe bedoeld als pijnstiller. Meestal wordt de poeder via de neus naar binnen gesnoven, waardoor het dus in het bloed terecht komt. Het kan ook geslikt worden of op het tandvlees gesmeerd worden.

De snelste manier om het in het bloed te krijgen, is door het met een naald in een ader te spuiten. Wanneer men het als rook of damp inhaleert, wordt de opname in het bloed versneld en is er minder risico dan bij een injectie.

Populaire namen hiervoor zijn Aunt Nora, Bernice, Binge, Blow, Charlie, Dust, Mojo, Nose candy, Paradise, Toot en White.

Kom te weten waarom cocaïne van alle drugs het meest verslavend is. Krijgt de feiten.

Vraag naar jouw GRATIS exemplaar van het boekje De Feiten over Cocaïne