GRATIS HET BOEKJE: DE FEITEN OVER ALCOHOL

Stap 1 / 3

Stap 2 / 3

Jouw informatie:

  • Selecteer aanhef s.v.p. uit het bovenstaande

Stap 3 / 3

Jouw contactgegevens:

Om uw aanvraag te kunnen verwerken stemt u in met het feit dat uw gegevens wellicht worden doorgestuurd naar de entiteit, non-profit organisatie en/of dienstverleners die de door u gevraagde informatie en/of materialen verwerken. U kunt later altijd zonder bijkomende kosten bezwaar maken op het verdere gebruik van uw contactinformatie door het sturen van een email naar unsubscribe@drugfreeworld.org. Zie voor verdere details onze Privacy opmerking en Gebruikersrechtovereenkomst.

DANK JE!

Wij hebben je aanvraag in goede orde ontvangen.

Houd rekening met een levertijd van twee tot vier weken.

Je privacy is erg belangrijk voor ons. We zullen je informatie alleen gebruiken om je aanvraag te verwerken en op te volgen.

Alcohol is een drug.

Het is geclassificeerd als een kalmerend middel, wat betekent dat het belangrijke lichaamsfuncties vertraagt en dat het resulteert in onduidelijke spraak, wankele houding, verdraaide waarneming en vertraging van de reactiesnelheid.

Hoe zoiets het verstand beïnvloedt, wordt het beste begrepen als je het beschouwt als een drug die invloed heeft op iemands bekwaamheid tot rationeel denken en zijn inschattingsvermogen. Afhankelijk van hoeveel iemand neemt en de fysieke toestand waarin hij zich bevindt, kan alcohol het volgende veroorzaken: slaperigheid, braken, diarree, hoofdpijn, ademhalingsmoeilijkheden, domheid, bloedarmoede en bewusteloosheid.

Kom te weten waarom het een dodelijke blunder kan zijn om alcohol niet als een drug te beschouwen. Krijgt de feiten.

Vraag om jouw GRATIS exemplaar van het boekje De Feiten over Alcohol